Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت داوران چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با بیان اینکه شاهد ارتقاء سطح فنی شرکت‌کنندگان و آیین‌نامه‌ مسابقات هستیم، گفت: اعضای هیئت داوری تلفیقی از اساتید با تجربه و داوران جوان‌اند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، غلامرضا شاه‌میوه رئیس هیئت داوران چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم درباره  سطح فنی این دوره از مسابقات گفت: سابقه مسابقات قرآن در سطح کشور به پیش از انقلاب اسلامی برمی‌گردد اما پس از انقلاب اسلامی، مسابقات به شکل جدی‌تری پیگیری شد و هر ساله برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر تجربیات فراوانی از حیث برگزاری مسابقات قرآن‌کریم داریم و شاهد ارتقاء سطح فنی شرکت‌کنندگان و آیین‌نامه‌ مسابقات هستیم.

رئیس هیئت داوران چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن‌کریم با بیان اینکه این مسابقات عرصه‌ای برای رشد نوجوانان و جوانان قرآنی شده است، افزود: یکی از ویژگی‌های این دوره از مسابقات سراسری قرآن‌کریم، تغییر آیین‌نامه مسابقات است؛ آیین‌نامه مسابقات 20 تا 30 درصد تغییر کرده است و جمعی از اساتید با تجربه ماه‌ها برای این اساسنامه فعالیت کرده‌اند.

شاه‌میوه تصریح کرد: با توجه به اجرای طرح ارزیابی و ساماندهی داوران قرآن‌کریم از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه، داوران جوانی وارد مسابقات سراسری قرآن‌کریم شده‌اند؛ این به این معنا نیست که هیئت داوری مسابقات کم‌تجربه است بلکه اعضای هیئت داوری تلفیقی از اساتید با تجربه و داوران جوان مستعد است.

وی در پایان از شرکت‌کنندگان در چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم درخواست کرد که در کنار رقابت بر مدار اخلاق باقی بمانند.

مرحله نهایی چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم 29 آذر تا سوم دی‌ماه در دو بخش خواهران و برادران به‌صورت حضوری (با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی) در تالار اندیشه حوزه هنری تهران برگزار خواهد شد.

آغاز مرحله نهایی چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن‌کریم / خاموشی: مسابقات قرآن گامی برای آگاهی‌بخشی جوانان به کلام وحی است


انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان اوقاف نمایشگاه بین المللی قرآن قرآن کریم سازمان اوقاف نمایشگاه بین المللی قرآن قرآن کریم چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم هیئت داوران آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۹۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد قمی صبح جمعه در حاشیه بازدید از روند برگزاری نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن کریم در مشهد با اشاره به شور و شوق زیاد شرکت‌کننده‌ها اظهار کرد: وقتی با آنها صحبت می‌کردیم اعتماد به نفس خوبی داشتند؛ خیلی‌ها هم می‌گفتند دغدغه کسب مدرک نداریم و فقط می‌خواهیم خود را محک بزنیم.

وی این نکته را نشانه اهتمام و جدی گرفتن قرآن در جامعه بیان و خاطرنشان کرد: پررنگ شدن فضای قرآنی در کشور به خوبی در این آزمون هم جلوه داشت.‌ای کاش برخی‌ها می‌آمدند و این آزمون را از نزدیک می‌دیدند که چه فضای گرم و شورانگیزی دارد.

قرآن کریم درباره مساله‌های مهم زندگی انسان حرف دارد

قمی حفظ موضوعی قرآن کریم را یکی از بهترین توصیه‌های بزرگان و کارشناسان عنوان و اظهار کرد: قرآن کریم درباره مساله‌های مهم زندگی انسان حرف دارد؛ آیه‌ها، فرازها و سوره‌های منتخبی که نیاز امروز جامعه ما است در قرآن آمده که می‌توانند آن‌ها را با خلاصه تفسیر و توجه به معنا حفظ کنند. افرادی که با این روش قرآن را حفظ کنند بعد به مرور می‌توانند وارد فضای حفظ قرآن شوند و کل آن را بر اساس معنا پایه حفظ کنند.

با زندگی با آیه‌ها می‌توان زندگی را نورانی‌تر کرد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه با زندگی با آیه‌ها می‌توان زندگی را نورانی‌تر کرد افزود: با حفظ موضوعی یک جمعیت چند میلیونی از مردم کشور می‌توانند مثلاً ۲۰۰ آیه مهم قرآن که مورد تاکید بزرگان و روایات است و از طرفی موجب گذران بهتر و اعتلا بخشیدن زندگی می‌شود را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان دو میلیون نفر ۳۰ آیه قرآن را حفظ کردند افزود: تعدادی از این افراد در آزمون شرکت کردند و مدرک حفظ موضوعی را نیز گرفتند.

قمی تصریح کرد: حفظ این آیه‌ها موجب می‌شود تا فرد با آیه‌های ناظر بر زندگی‌اش مانند رفاقت، خانواده، پدر و مادر، مسائل اجتماعی، علمی و حتی سیاسی آشنا و آنها را با بهترین تبیین‌ها که در ترجمه‌ها و تفسیرها آمده حفظ کند تا موقع صحبت کردن بتواند به کلام خدا استناد کند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه در این مسیر خادم و مصمم هستیم تا این عرصه گسترده‌تر از قبل تداوم پیدا کند خاطر نشان کرد: همه مجموعه‌های مردمی و دستگاه‌های دولتی باید برای تقویت و توسعه قرآن و زندگی کردن با آیه‌های قرآنی پای کار بیایند

کد خبر 6095656

دیگر خبرها

  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • چهارمین مدال دوره جدید والیبال ایران از جنس طلا
  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • چهل و چهارمین دوره مسابقات بین المللی کشتی جام تختی در زنجان برگزار می شود
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • رشد ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون حفظ قرآن کریم
  • نوزدهمین دوره آزمون حفاظ قرآن کریم در گلستان
  • اهانت دوباره به قرآن در سوئد این بار از سوی یک زن